Türk Halk Müziği Koromuzdan muhteşem konser

12 TEMMUZ 2021 SAAT:11.45

Normalleşme takvimi ile birlikte etkinliklere hız verdik. hafta sonu belediyemiz tarafından düzenlenen ‘Solistler Geçidi'nde TRT Ses Sanatçısı Ethem Kaya ve Müzik Öğretmeni Tuğçe İpek Kaya’nın yanı sıra özel sesler sahne aldı.

Pandemi döneminde ara vermek zorunda kaldığımız etkinliklere devam ediyoruz. Hafta sonu moral konseri düzenledik. Normalleşme takvimi ile birlikte etkinliklerine hız veren belediyemiz düzenlediği ‘Solistler Geçidi'nde TRT Ses Sanatçısı Ethem Kaya ve Müzik Öğretmeni  Tuğçe İpek Kaya’nın yanı sıra özel sesler sahne aldı. Ücretsiz olarak gerçekleşen konsere yüzlerce türkü sever katıldı. BKM arkasında yer alan Gazi Çamlığı’nda gerçekleşen konserde 7 bölgeden onlarca eser seslendirildi. Kah duygulandıran kah eğlendiren eserlerle Torbalılılara unutulmaz bir gün yaşatan konser büyük beğeni aldı. Ekinliklerimiz aralıksız sürecek. Uzun bir aradan sonra konsere katılan ilçe sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.