İlçemizde Başlattığımız Asfalt Seferberliğini Sürdürüyoruz

17 NİSAN 2023 SAAT:10.20

İlçemizde asfalt seferberliğini sürdüren belediyemiz, alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Muratbey Mahallesi 3530 sokakta başlatılan asfaltlama çalışması tamamlandı

İlçemizde asfalt seferberliğini sürdüren belediyemiz, alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakları asfaltlamaya devam ediyor. Fen işleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından ilçe genelinde devam ettirilen asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ederken, Muratbey Mahallesi 3530 sokakta başlatılan asfaltlama çalışması tamamlandı. Yeni görünümüyle fark yaratan sokağın sakinleri, çalışmalar sonrası ekiplerimize teşekkür etti.

ASFALT GİRMEYEN SOKAK KALMAYACAK

Muratbey Mahallesi’nde, belediyemizin öz kaynakları ile yapılan asfalt çalışması çevre sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. İlçe genelinde asfalt serim çalışmalarının süreceğini kaydeden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “İlçemizde alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan sokak ve caddelerde asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Geçtiğimiz hafta birçok sokağı tamamladık. Ekiplerimiz şuan Muratbey Mahallesi’nde mesaisini sürdürüyor. Tek bir bozuk yol kalmayana kadar çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.