Belediyemiz İzmir Fuarında yerini aldı

03 EYLÜL 2022 SAAT:14.00

Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda belediyemiz 2 ayrı bölgede yerini aldı. Torbalı’nın yerel lezzetleri, ekonomisi, ticareti ve kültürünü tanıttığımız stantlarımızda gelen misafirlerimize çeşitli ikramlarda bulunuyoruz.

Türkiye’nin en köklü ve en kapsamlı fuar etkinliği İzmir Enternasyonal Fuarı, geçmişten bugüne olduğu gibi Kültürpark’ta dünyayı buluşturuyor. 91’inci İzmir Enternasyonal Fuarı ile Terra Madre Anadolu İzmir’in ortak açılış töreni dün gerçekleşti. Yoğun katılım ile açılışı gerçekleşen 91. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda belediyemiz 2 ayrı bölgede yerini aldı. Belediyemizin başlatmış olduğu “Halkın Tarlasından Halkın Sofrasına” proje kapsamında kendi tarlalarımızda yetiştirdiğimiz ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak dağıttığımız nohut, bulgur, un, zeytinyağı ve reçel gibi ürünler stantlarımızda tanıtıldı.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Yoğun ilginin olduğu stantlarımıza İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in yanı sıra çok sayıda vatandaş da ziyaret etti. Gelen misafirleri Belediye Başkanımız Mithat Tekin bizzat ağırladı. Başkanımız, Torbalı Belediyesi stantlarına herkesi beklediklerini ifade ederek, “Kapılarını 91. kez ziyaretçilerine açan İzmir Enternasyonal Fuarı'nda yerimizi aldık. İlçemizin tarımı, ekonomisi, kültürü ve ticareti başta olmak üzere tüm potansiyeli ile tanıtılan stantlarımızda sizleri de bekleriz. Fuarın son gününe kadar tanıtımlarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.