Belkıs Akkale ve Gülşen Kutlu Korolarımıza Eşlik Edecek

15 HAZİRAN 2023 SAAT:15.00

Belediyemizin Türk Halk Müziği Korosu ve Türk Halk Müziği Topluluğu, iki ayrı konser verecek. Korolarımıza Türk Halk Müziğinin unutulmaz isimlerinden Belkıs Akkale ve Gülşen Kutlu da konuk sanatçı olarak eşlik edecek

Belediyemizin bünyesinde çalışmalarını başarıyla yürüten ve bu çalışmalarını mevsim başlarında gerçekleştirdiği konserlerle taçlandıran Türk Halk Müziği Koromuz ve Türk Halk Müziği Topluluğumuz, iki ayrı konser verecek. Bu konserlerde usta sanatçılar da konuk olarak yer alacak. Yarın akşam Gazi Çamlığı Etkinlik Alanında, Türk Halk Müziği Topluluğumuz Şef Yusuf Kemal Zülal önderliğinde unutulmaz bir konsere imza atacak. Konserin bir de konuk sanatçısı olacak. Türk Halk Müziğinin unutulmaz isimlerinden Belkıs Akkale, en sevilen türküleri koromuz ile birlikte seslendirecek. Bu konser saat 20.30’da başlayacak. İkinci konser ise pazartesi günü gerçekleşecek. Yine Gazi Çamlığı Etkinlik Alanında bu kez TRT Sanatçısı Şef Ethem Kaya ve Tuğçe İpek Kaya'nın önderliğindeki Türk Halk Müziği Koromuzun konserinde Halk Müziği Sanatçısı Gülşen Kutlu sahne alacak. Saat 20.30’da gerçekleşecek. Konserlere tüm ilçe sakinlerini beklediklerini ifade eden Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “Korolarımız hazırlıklarını tamamladı. Uzun zamandır bugüne hazırlanıyorlardı. Onlara usta sanatçılarımız da eşlik edecek. Korolarımızın bu özel konserlerine tüm ilçe sakinlerimizi bekliyoruz” dedi.