İdlib şehitleri için pilav ve lokma hayrı

02 MART 2020 SAAT:16.00

Belediyemiz, İdlib’de şehit düşen 36 vatan evladı için bugün belediye binası önünde tavuklu pilav ve lokma dağıttı.

Belediyemiz, İdlib’de şehit düşen 36 vatan evladı için bugün tavuklu pilav ve lokma dağıttı. Belediye binamızın önünde gerçekleşen hayırda ikramları Belediye Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’un eşi Sayın Afet Uygur bizzat dağıttı. Şehitleri minnetle andıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu, “Milletimizin başı sağ olsun. Yaralı askerlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Temennimiz bütün askerlerimizin evlerine sağ salim dönebilmeleri. Dualarımız her zaman askerlerimizle birlikte. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.