Belediye Tesislerimizden Yüzde 50 İndirimli Yararlanacaklar

15 AĞUSTOS 2024 SAAT:11.30

Şehit yakınlarına ve gazilere yönelik desteklerini sürdüren Belediyemiz, anlamlı bir protokole daha imza attı. Belediye Başkanımız Övünç Demir’in talimatı ile Belediyemiz ve Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

Şehit yakınlarına ve gazilere yönelik desteklerini sürdüren Belediyemiz, anlamlı bir protokole daha imza attı. Bu kapsamda Belediye Başkanımız Övünç Demir’in talimatı ile Belediyemiz ve Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında Torbel A.Ş. işletmesinde olan Aquapolis Yüzme Tesisleri, Üç Pınarlı Vadi Kafe, Pancar Kafe, Barış Kafe, Beyaz Kafe, Hipodrom Kafe, Çamlık Kafe, Kırmızı Kafe ve Subaşı Kafe’deki hizmetlerden yüzde 50 indirimli yararlanılacak. Tüm alkolsüz içecek ve yiyeceklerde geçerli olacak olan protokolden Torbalı’da ikamet eden ve Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne üye olan şehit yakınları, gaziler ve aileleri yararlanacak.

“TORBALI’DA DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ”

Vatan için canını veren şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize her zaman sahip çıkacağını belirten Belediye Başkanımız Övünç Demir, “Torbalı’da dayanışmayı büyütüyoruz. Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile anlamlı bir protokole imza attık. Böylelikle ilçemizde yaşayan şehit yakınları, gaziler ve aileleri belediyemizin tesislerinden yüzde 50 indirimli yararlanacak. İlçemize hayırlı olsun. Vatanımız için canlarını ortaya koyan kahramanlarımız ve yakınları için elimizden gelen bütün desteği vermeye devam edeceğiz” dedi. Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ersin Taştan ise indirim protokolünü hayata kazandıran Başkanımız Övünç Demir’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.