2. Metropolis Tiyatro Festivali Başlıyor

23 MAYIS 2022 SAAT:15.00

İlkini geçtiğimiz yıl yaptığımız Metropolis Tiyatro Festivalinin 2.'sini 25 Mayıs tarihinde gerçekleştiriyoruz. Türkiye'nin önde gelen tiyatro sanatçılarının da katılacağı festivalde Bursa, Eskişehir, Uşak, Tarsus şehir tiyatroları ile Özbekistan Devlet Tiyatrosu oyunlarını Torbalılı sanatseverler için sahneleyecek.

İlkini geçtiğimiz yıl yaptığımız büyük beğeni toplayan Metropolis Tiyatro Festivalinin 2.’sini 25-28 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Festival 25 Mayıs Çarşamba günü kortej ile başlayacak olan 2. Metropolis Tiyatro Festivaline bu yıl yine usta tiyatrocular konuk olacak. Cihat Tamer, Salih Kalyon, Zihni Göktay, Yüksel Ünal gibi sanatçıların da yer alacağı festivalde Bursa, Eskişehir, Uşak, Tarsus şehir tiyatroları ile Özbekistan Devlet Tiyatrosu oyunlarını Torbalılı sanatseverler için sahneleyecek. Etkinlikler Metropolis Antik Kenti, Yazıbaşı, Ayrancılar, BKM, Gazi Çamlığı, Muzaffer Kebapçıgil Koruluğunda gerçekleşecek. Ücretsiz etkinliklerimize tüm hemşehrilerimiz davetlidir.