3 Ayrı Noktada Aşure Dağıtımı Gerçekleştirdik

24 TEMMUZ 2024 SAAT:13.45

Belediyemiz bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayında Torbalı halkına aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Hazırlanan binlerce kişilik aşureye ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Belediyemiz bolluğun, bereketin ve paylaşmanın sembolü olan Muharrem ayında Torbalı halkına aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Torbalı Mahallesi pazaryerinde iki ayrı noktada ve Ayrancılar Pazar yerinde aşure ikramında bulunduk. Belediyemiz bünyesinde hazırlanan binlerce kişilik aşureye ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkan Yardımcımız Timur Mert, meclis üyelerimiz Semiha Memiş Saraç ve Akan Şengül tarafından dağıtılan ve binlerce kişinin yediği aşure kısa sürede tükendi.

“MUHARREM AYININ BARIŞ, HUZUR VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLERİM”

İlçe halkının Muharrem ayını kutlayan Belediye Başkanımız Övünç Demir, yaptığı açıklamada  “Bilindiği gibi hicri takvimin başlangıcı olan Muharrem ayı; birlik, beraberlik, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma gibi toplumsal bağların güçlü hissedildiği ve bizleri birbirimize bağlayan önemli bir aydır.  Bu mübarek ay, bizler için bir yandan yas, bir yandan da barış, kardeşlik ve birlik duygularının en yoğun yaşandığı zaman dilimidir. Biz de Torbalı Belediyesi olarak bu önemli ayda vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Bu vesileyle, Muharrem ayının tüm İslam alemine barış, huzur ve bereket getirmesini dilerim. Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, dualarınızın kabul olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.