Belediyemizden Hızlı Çözüm: 24 Saatte Voleybol Sahası

22 AĞUSTOS 2024 SAAT:14.30

Vatandaşlarımızdan gelen taleplere hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyoruz. Önceki gün bir sosyal medya hesabından paylaşılan mesaj üzerine harekete geçen Belediyemiz, 24 saat içerisinde alana voleybol sahası kazandırdı.

Vatandaşlarımızdan gelen taleplere hızlı ve etkili çözümler üretmeye devam ediyoruz. Önceki gün bir sosyal medya hesabından paylaşılan, "Çocuklarımız bu alanda voleybol oynuyor, bir takım kurdular ancak file ve direkler yok" mesajı, belediye ekiplerimizi harekete geçirdi. Vatandaşın sesine kulak veren Belediyemiz, sadece 24 saat içerisinde alana bir voleybol sahası kazandırarak büyük takdir topladı.

BAŞKANIMIZ ÖVÜNÇ DEMİR’DEN İÇ ISITAN MESAJ

Belediye Başkanımız Övünç Demir’in  talimatıyla tamamlanan sahaya Başkanımızın mesajı da pankartla asıldı. Mesajda, “Hayallerinizden vazgeçmeyin çocuklar. Vazgeçmediğinizde hayalleriniz elbet bir gün gerçek olur. Voleybol sahanız hayırlı olsun. Bir akşam birlikte maç yapmak dileğiyle” ifadelerine yer verildi. Bu örnek davranış, sosyal medyada da geniş yankı buldu ve birçok kişi belediyeye teşekkür mesajları iletti.