Devrilen Ağaçlar İhtiyaç Sahiplerine Odun Olarak Verilecek

27 KASIM 2023 SAAT:15.40

Kent genelinde etkili olan sağanak yağış ilçemizde de etkili oldu. Belediye ekiplerimiz gün boyunca hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

İzmir sağanak yağışın etkilerine teslim oldu. Kıyı şeridinde yükselen denizin su baskınlarına neden olması dışında iç ilçelerde de su baskınları etkin oldu. İlçemizde de, fırtına ve sağanak yağışın etkileri görüldü. Ağaçlar devrildi, su baskınları yaşandı. Belediye ekiplerimiz gün boyunca hummalı çalışmalarını sürdürdü. Belediyemiz konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kırılan ağaçlardan elde edilen odunların ihtiyaç sahibi vatandaşlara yakacak olarak dağıtılacağını açıkladı.

KAPANAN YOLLAR AÇILDI

Yapılan paylaşıma şu not düşüldü; "Önceki geceden itibaren ilçede etkili olan olumsuz hava koşullarında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Devrilen ağaçların kapattığı yollar tek tek açılırken, bu ağaçlardan elde edilen odunlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yakacak olarak dağıtılacak.”