Daha yeşil bir Torbalı için Fidan Dikildi.
Her Şey Daha Yeşil Bir Torbalı İçin

24 MART 2023 SAAT:11.35

Daha yeşil bir Torbalı için yıl boyu, ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren belediyemiz, dün de Orman Haftası nedeniyle Subaşı Mahallesi’nde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Daha yeşil bir Torbalı için yıl boyu, ilçemizin genelinde ağaçlandırma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dün de Orman Haftası nedeniyle Subaşı Mahallemizde fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik. Belediye Başkanımız Mithat Tekin’in bizzat organize ettiği etkinlikte Subaşı Mahallesi’ndeki boş araziyi çınar ağaçları ile buluşturduk. Başkanımız Mithat Tekin, meclis üyelerimiz, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ve parti yöneticileri, DEVA Partisi İlçe Başkanı Serdar Havsut ve parti yöneticileri, muhtarlar, personelimiz ve mahalle sakinlerinin bizzat elleriyle toprakla buluşan fidanlar önümüzdeki dönemlerde mesire alanı oluşturacak.

DAHA YAŞANABİLİR BİR TORBALI İÇİN

Bölge sakinlerinin de ‘Koru’ talebi sonrası ağaçlandırılan alan, kısa sürede bakımlı bir mesire alanı olacak. Yoğun bir katılımla kısa bir sürede fidanların toprakla buluştuğu saha, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sık sık kontrol edilecek. Belediye Başkanımız Mithat Tekin yaptığı açıklamada, “Gelecek nesillere daha yaşanabilir ve daha yeşil bir Torbalı bırakmak için ilçemiz Subaşı Mahallesi'nde çınar ağacı dikimi yaptık. Hem Orman Haftasını kutlamak hem de Mübarek Ramazan ayını bereketle karşılamak için fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Etkinliğimize katılan CHP Torbalı İlçe Başkanlığımız, DEVA Partisi İlçe Teşkilatı, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, vatandaşlarımız ve personelimize teşekkür ederim...” dedi.