Belediye Başkanları çalıştayda bir araya geldi

18 HAZİRAN 2021 SAAT:16.05

CHP’li belediye başkanları 18-20 haziran tarihlerindeki çalıştay için Gaziantep’e gitti. Belediye Başkanımız Mithat Tekin’de çalıştaydaki yerini aldı

Belediye Başkanımız Mithat Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelindeki belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirdiği 'Belediye Başkanları Çalıştayı' için Gaziantep’e gitti. Belediye Başkanımız Mithat Tekin programın ilk gününde diğer belediye başkanları ile birlikte Gaziantep esnafını ziyaret etti. Çalıştayda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 250’ye yakın CHP'li milletvekili, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gibi büyükşehir belediye başkanları da yerini aldı.

DİĞER BAŞKANLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİ

Bugün başlayan çalıştay öncesinde aralarında Belediye Başkanımızın da bulunduğu heyet Gaziantep esnafını ziyaret etti. Kahvede oturup vatandaşın derdini dinleyen Başkanımız, sokakta rastladığı bir engellinin sıkıntılarına kulak verdi. Öte yandan Belediye Başkanımız Mithat Tekin, diğer CHP’li belediyelerin çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulunuyor. Yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantıdan sonra 2 yılın değerlendirileceği atölye çalışmaları, yine imza projelerin yer aldığı atölye çalışmaları, online anket çalışmaları, paneller, tematik konulardaki startup sunumları da gerçekleşecek.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYORUZ

Pazar günü başkanlarla değerlendirme oturumu sonrası bitecek olan çalıştayı değerlendiren Belediye Başkanımız Mithat Tekin, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve tüm CHP’li belediye başkanlarımızın katılımı ile 18-20 Haziran Gaziantep Belediye Başkanları Çalıştayına katıldık. 11 Belediye başkanımız ile programın ilk gününde Şehitkamil ilçesinde saha ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Çalıştayda belediye başkanlarımız ile fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu.