Ayrancılar TOKİ’ye 10 bin ton sıcak asfalt

13 OCAK 2021 SAAT:10.00

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediyemizin ortak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin dört bir yanında çalışma gerçekleştiren ekiplerimiz, Ayrancılar TOKİ’de 10 bin ton sıcak asfalt döktü.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediyemizin ortak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 1 ay önce Ayrancılar TOKİ çevresinde zemin çalışmasına başlayan ekiplerimiz, bölgeye sıcak asfalt dökerek sorunu ortadan kaldırdı. Toplamda 2200 metre yola 10 bin ton sıcak asfalt döküldü. TOKİ’de yaşayan vatandaşlarımızın asfalt problemini ortadan kaldırdık diyen Belediye Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu, “TOKİ’de bulunan vatandaşlarımız bu yolları kullanırken büyük sorun yaşıyordu. Yaptığımız çalışma ile sorun ortadan kalktı” dedi.