Konser hava muhalefeti nedeniyle ertelendi

15 EKİM 2021 SAAT:10.25

Meteoroloji’den yapılan sel ve su baskını uyarısı nedeniyle bugün akşam yapılması planlanan Pamuk Festivali iptal edilip 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına alındı.

Torbalımızın değerlerini tanıtmak adına festivaller düzenliyoruz. Çapak’ta Bardacık İnciri, Karakızlar’da Börülce, Dirmil’de Keşkek, Yazıbaşı’da Ekin festivalinin ardından Pancar’da Pamuk Festivali düzenliyoruz. Bugün yapılması planlanan ve Şarkıcı Öykü Gürman’ın sahne alacağı Pamuk Festivali hava muhalefeti nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına ertelendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sel, su baskını, hortum uyarılarının ardından konserin iptal edilmesine karar verildi. Belediye Başkanımız Mithat Tekin konserin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına alınması talimatını verdi.

CUMHURİYET BAYRAMI FESTİVAL İLE KUTLANACAK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ettiği en büyük değerlerden birisi olan Cumhuriyetin ilanının 98. yıldönümünü festival ile kutlayacağız. 28 Ekim Perşembe günü Şarkıcı Manuş Baba Yeni Pazaryeri’nde düzenlenecek konserde sahne alacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında ise pop müziğinin parlayan yıldızlarından Öykü Gürman Pancar’da sevenleri ile birlikte olacak.

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN DAVET

Cumhuriyet coşkusunu düzenleyeceğimiz 2 farklı konser ile üst düzeyde yaşayacağız diyen Belediye Başkanımız Mithat Tekin “Cumhuriyet bizim en büyük değerimiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bize armağan ettikleri Cumhuriyet için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 98. Yılını Manuş Baba ve Öykü Gürman konserleri ile kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi konserlerimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.