2. Kariyer Günleri 21 Ekim’de

14 EKİM 2021 SAAT:09.30

Eğitime her fırsatta destek veren belediyemiz liselerde eğitim gören öğrenciler ve mezun öğrencilere yönelik Kariyer Günleri etkinliği düzenleyecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlikte Türkiye genelinden 35 üniversite stant açıp, öğrencilere meslek ve üniversite tanıtımı yapacak.

İlki 2019 yılında yapılan Kariyer Günlerinin ikincisi 21 Ekim Perşembe günü 10.30 ile 17.30 saatlerinde arasında Belediye Kültür Merkezi’nde yapılacak. Türkiye genelinden 35 üniversitenin katılacağı Kariyer Günleri’nde öğrenciler açılacak stantları ziyaret edip geleceklerini şekillendirmede çok önemli bir adım atacak. Stantlarda öğrenciler ile birebir görüşmelerin yanı sıra, öğrencilerin gelişimi için seminer etkinlikleri de düzenlenecek. Etkinlik için tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Öğrencilerin vizyon kazanması ve ortaöğretim kurumlarının üniversiteler ile işbirliğinin artması amacıyla yapılan 2. Kariyer Günleri’ne konuşmacı olarak TBMM Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyesi Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya ve İstanbul Okan Üniversitesi Aday İlişkileri Müdürü Gülsün Şirin katılacak.

BAŞKAN MİTHAT TEKİN’DEN ÖĞRENCİLERE DAVET

Torbalı Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha kaliteli eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz diyen Belediye Başkanımız Mithat Tekin, gerçekleştirilecek Kariyer Günleri’nin üniversiteye hazırlanan öğrenciler için çok önemli olduğunu vurguladı. Her yıl üniversiteyi kazanan gençlere yönelik tercih masası açtıklarını, öğrencilerin doğru tercihler yapması ve kendileri ile birlikte topluma faydalı olabilmeleri için projeler ürettiklerini kaydeden Tekin, “Torbalı Belediyesinin kapıları öğrencilere her zaman açıktır. Kanunlar çerçevesinde öğrencilerimize elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Hangi üniversiteyi ve mesleği seçeceğini düşünen öğrenciler için Kariyer Günleri çok faydalı olacak ve ufuklarını açacaktır. Tüm öğrencilerimizi bu etkinliğe davet ediyorum” dedi.

TORBALI 2. KARİYER GÜNLERİ’NE KATILAN ÜNİVERSİTELER

• ACIBADEM ÜNİVERSİTESİ