Başkan Soyer Torbalı'daki yatırımları inceledi

31 MART 2021 SAAT:21.45

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçede belediyemiz ile birlikte yapılan ve devam eden yatırımları yerinde incelemek adında Torbalı'daydı. Vatandaşlar ile görüşüp sorunlarını dinleyen Başkan Soyer, sorunların kısa sürede çözülmesi için talimat verdi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçede belediyemiz ile birlikte yapılan ve devam eden yatırımları yerinde incelemek adında Torbalı'daydı. Başkan Soyer ve büyükşehir belediyesi  yöneticilerini Belediye Başkanvekilimiz Mithat Tekin, Başkan Yardımcılarımız Prof. Dr. Özkan Yıldız, Yavuz Selim Özgan, CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, Kent Konseyi Başkanı Sefer İpekli, İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu karşıladı. İlk olarak Ayrancılar’da yeni TOKİ yerleşkesine geçip buradaki çalışmaları inceleyen Başkan Soyer ve beraberindeki Çapak, Karakızlar ve Karaot'ta sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Atatürk Mahallesi'nde su baskını sonrası yıkılan köprüde incelemelerde bulunup köprünün kısa süre içinde yenilenmesi talimatını verdi. Alpkent Mahallesi'nde içme suyu ve su deposu çalışmaları hakkında bilgi alıp İZSU çalışanları ile görüştü. Çaybaşı'da yeni inşaa edilen İtfaiye binasını gezdi. Atık Su Arıtma Tesisi kapasite artırma çalışmasını yerinde inceledi.  Ticaret Odası'nda sanayiciler ile bir araya gelen Başkan Soyer, sanayicilerin sorunlarını dinledi. CHP ve İYİ Parti İlçe başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Soyer, muhtarlar ve vatandaşlar ile görüşerek sorun ve beklentilerini dinledi. Çözülmesi için talimat verdi. Son olarak yenilenen Kaplancık köprüsüne geçen Başkan Soyer, yapılan çalışma hakkında bilgi aldı. Heyet akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.