Barış Yapı’ya 3000 metre kare kaldırım

15 OCAK 2021 SAAT:11.00

Asfalt ve kaldırım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Barış Yapı Sitesi’nin etrafında ekiplerimiz 3000 metre kare kaldırım çalışmalarını tamamlandı.

İlçe genelinde sıcak asfalt, yama, kilit taşı çalışmalarımız devam ederken Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler Barış Yapı Sitesi’nin etrafında kaldırım çalışmasını tamamladı. Cumhuriyet Mahallesi Barış Yapı Sitesinin etrafına yapılan kaldırım bölge halkının takdirini topladı. Vatandaştan gelen taleplerin yerine getirildiğini ifade eden Belediye Başkan Yardımcımız Ali Yakupoğlu, “İlçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Cumhuriyet Mahallemizde, yoğun bir mesai harcıyoruz. Yıllardır sorun haline gelen kaldırım çalışmasını bu dönem başlattığımız çalışma ile tamamladık. Daha güzel bir Torbalı için gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz, hepsini yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.