Milletvekili Kılıç’tan Başkanımıza tebrik ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur’u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Günde yüzlerce kişi ile görüşen ve tebrik dileklerini kabul eden Belediye Başkanımız Sayın İsmail Uygur'u milletvekilleri de ziyaret edip, başarı dileklerinde bulunuyor. Başkanımıza geçtiğimiz gün CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP İzmir Milletvekili Kamil Oktay Sındır ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili olan Musavvat Dervişoğlu ziyaret gerçekleştirmişti. Bugün ise CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Belediye Başkanımızı ziyaret etti. Tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kılıç, Başkanımıza görevinde de başarılar diledi.

DİĞERLERİ