Belediye Başkanımız Köylü Esnafıyla Buluştu, Taleplerini Dinledi

04 ARALIK 2023 SAAT:14.40

Belediye Başkanımız Mithat Tekin, hafta sonu Dağtekke ve Karakuyu mahallelerine çıkarma yaptı. İlk olarak Dağtekke’ye çıkarma yapan Başkanımız, daha sonra ise yeni yerine taşınan Karakuyu pazarını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Mithat Tekin, hafta sonu Dağtekke ve Karakuyu mahallelerine çıkarma yaptı. İlk olarak Dağtekke’ye çıkarma yapan Başkanımız, burada belediyemiz tarafından üretici kadınlara dağıtılan konteynır pazarını ziyaret etti. Üreticilerin taleplerini dinleyen Başkanımız, isteklerin yerine getirilmesi konusunda talimat verdi. Belediye Başkanımız Mithat Tekin daha sonra ise Karakuyu Mahallesi’nde yeni yerine taşınan pazar yerini ziyaret etti. Burada pazar esnafı ile sohbet eden Başkanımız esnafa bol kazançlar diledi. Üretimin ve üreticinin daima yanında olmaya devam edeceğini belirterek, “Hafta sonumuzu Dağtekke’de bulunan üretici kadınlarımızla ve Karakuyu’da tezgah açan pazarcı esnafımızla geçirdik. Esnafımızla sohbet edip, taleplerini dinledik. Bizler daima üretimin ve üreticinin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.