Öğrenciler Satranç Turnuvası’nda kozlarını paylaştı

18 NİSAN 2022 SAAT:11.30

2011 yılında Merhum Belediye Başkanımız İsmail Uygur tarafından başlatılan Satranç Turnuvasının bu yıl 9.su düzenlendi. İki gün süren turnuvada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi

2011 yılında Merhum Belediye Başkanımız İsmail Uygur tarafından başlatılan Satranç turnuvasının bu yıl 9.su düzenlendi. Aydın Sezer Çok Amaçlı Salonda düzenlenen turnuva Cumartesi günü saat 10:00’da başlayıp Pazar günü saat 17:00’da son buldu. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören 327 öğrencinin kıyasıya yarıştığı turnuvada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Toplam 6 yaş kategorisinde yarışan öğrenciler arasında birincilere bisiklet, ikincilere kale figürlü gece lambası, üçüncülere at figürlü gece lambası, dördüncülere satranç takımı hediye edilirken ilk 14’e giren öğrencilere de madalya takdim edildi.

BAŞKAN TEKİN’DEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE TEBRİK

Ayrıca turnuvaya katılanların tamamına katılım belgesi ve kitap verildi. Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlenen turnuvada birinci olanlara hediyelerini Belediye Başkanımız Mithat Tekin takdim etti. Belediye Başkanımız Tekin, turnuvada dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, “Torbalı Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Satranç Turnuvası’nın bu yıl 9.’sunu düzenledik. Yoğun katılımla gerçekleşen turnuvada dereceye giren öğrencileri tebrik eder, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dilerim. Ayrıca organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Öte yandan Belediye Başkanımız Mithat Tekin, turnuva salonunda kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen öğrencileri kırmayarak her biriyle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çekildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ŞÖYLE

8 Yaş Kategorisi: 1. Bora Savran, 2. Halis Berat Öksün, 3. Uygar Helvacılar, 4. Enes Emir İşler

9 Yaş Kategorisi: 1. Doruk Öner, 2. Mete Eymen Özçoban, 3. Doruk İsmet Dağ, 4. Alp Doğu Kırşan

10 Yaş Kategorisi: 1. Deniz Savran, 2. Mehmet Nuri Hazer, 3. Ege Uğur Tosun, 4. Zülfikar Subaşı